Rijopleiding

Praktijk

Het behalen van het rijbewijs is een eenmalige investering waar je een leven lang profijt van hebt. Het maakt je onafhankelijk en je kunt gaan en staan waar je wilt. Daarom is de keuze voor de juiste rijopleiding zo belangrijk. Bij Rijschool Simon krijg je les in alle facetten van het autorijden. Om alle vaardigheden aan te leren, krijg je bij ons niet méér lessen dan strikt noodzakelijk is. Omdat iedereen verschillend is, bieden wij de mogelijkheid om regulier te lessen, maar je kunt ook kiezen voor een versnelde opleiding.

Regulier lessen

In je eigen tempo autorijlessen volgen. Per week volg je 1 of 2 lessen van 60, 90 of 120 minuten. Je aanleg en het aantal lessen per week bepalen de duur van je rijopleiding.  Je instructeur overlegt met je wanneer je klaar bent voor het rijexamen. Met behulp van een instructiekaart worden je vorderingen per les bijgehouden. Wij adviseren je een tussentijdse toets te rijden in de eindfase van de opleiding. Zo kun je zien wat je al beheerst en waar je nog aandacht aan moet besteden. Op basis van je lesfrequentie wordt vervolgens de datum van je praktijkexamen afgesproken.

Versnelde opleiding

Hierbij volg je tenminste 2 lessen van 3 uur per week. Na ca. 3 weken doe je een tussentijdse toets bij het CBR.  Zo kun je zien wat je al beheerst en waar je nog aandacht aan moet besteden. Tevens kun je dan een vrijstelling behalen voor je bijzondere verrichtingen. De laatste 2 weken tot aan het praktijkexamen gebruiken we om de puntjes op de i te zetten.

© Copyright - Rijschool Simon     |     Tel: 0642399529     |     KvK: 80483410     |     Algemene Voorwaarden
× Stuur ons een appje